Mainospaikat ja aineisto-ohjeet

Havenin tuottamien lähetysten yhteydessä voi mainostaa. Olemme määritelleet mainospaikat ja näille aineisto-ohjeet.

Mainospaikat suorissa lähetyksissä

Lähetyksissä ajetaan mainoskatkoja 1-2 kpl tunnissa, tapahtuman rytmistä riippuen. Yhden lähetyksen aikana esitetään keskimäärin 10-20 mainoskatkoa.

Mainosaineisto voi olla logo tai video. Logo on edullisempi ja mainosvideo taas tehokkaampi vaihtoehto. Kaikkien yhteistyökumppanien mainokset esitellään jokaisella mainoskatkolla.

Mainosvideon pituus on yleensä noin 15 sekuntia, sopimuksesta riippuen. Mainokset ajetaan eri järjestyksessä eri mainoskatkoilla.

Videomainokset voivat olla tapahtumakohtaisia, mutta niille on mahdollista myös luoda pitkäkestoisia kampanjoita, jolloin mainos näkyy kaikissa lähetyksissä.

Mainospaikkojen hinnat löytyvät mediakortista: haven.fi/mediakortti

Aineisto-ohje

Videoaineistot:

 • Videon tiedostomuodot: MP4 tai MOV (H.264)
 • Videon koko: 1920 x 1080 pikseliä
 • Videon pituus: 15 sekuntia
 • 50 kuvaa sekunnissa
 • Stereo audio 44.1 kHz tai 48 kHz
 • Äänentasot: EBU R128 -standardin mukaisesti -23 LUFS
 • Videon bittivirta (bitrate): 8000-16 000 kbps
  Audion bittivirta (bitrate): 384 kbps
 • Tekijänoikeusvapaa video- ja ääniraita

 

Mikäli toimitetun aineiston formaatti poikkeaa ohjeistuksesta, voimme suorittaa puolestanne aineiston muokkaamisen lähetykseemme soveltuvaksi. Muokkauksen hinta on 75 € / h +alv.

Jos mainosaineisto puuttuu kokonaan, autamme mielellämme. Katso lisätietoja kohdasta irtoaineistot ja suunnitteluapu.

Irtoaineistot:

 • Logot ja kuvakkeet vektoroituna .ai, .pdf tai .eps -tiedostona. Tekstit muutettuna poluiksi tai toimita käytetyt fontit materiaalien mukana. Mikäli Vektoroimuotoiset aineistot evät ole mahdollista, toimita tasot sisältävänä avoimena Photoshop -tiedostona tai korkearesoluutioisena .png, .tiff, .jpg -tiedostona.
 • Valokuvat korkearesoluutioisina .tiff tai .jpg -tiedostoina.
 • Teksiaineistot voi toimittaa meille sähköpostilla tai Word -dokumenttina.
 • Huomioi tekijänoikeudet. Toimittamiesi aineistojen julkaisuun on oltava lupa.

Aineistojen toimittaminen

Voit toimittaa aineistot meille osoitteeseen aineistot@haven.fi ja isot tiedostot WeTransfer -latauspalvelun kautta osoitteessa haven.wetransfer.com

Aineistot tulee toimittaa viimeistään 5 arkipäivää ennen kampanjan alkamista ellei toisin ole sovittu. Tämän jälkeen toimitettujen aineistojen käsittelystä tuntiveloitukseen lisätään +50 % kiirelisä. Normaalien työaikojen ulkopuolella tehdystä erityisen kiireellisten aineistojen käsittelystä tuntiveloitukseen lisätään + 200% kiirelisä.

Suunnitteluapu

Mikäli yritykselläsi ei ole valmista mainosta, voimme auttaa sellaisen valmistuksessa. Voit toimittaa meille irtoaineistot ja me teemme sinulle valmiin mainoksen.

Irtoaineistoja voivat olla logo, kuvakkeet, valokuvat, videoklipit sekä tekstiaineistot. Tarvittaessa voimme hyödyntää myös esimerkiksi nettisivuiltasi löytyviä aineistoja.

Suunnittelun ja editoinnin hinta:
75 € / h + alv.

Yhteystiedot

Palvelemme mielellämme!

Tiimimme auttaa sinua kaikissa mainontaan ja mainosten tekemiseen liittyvissä kysymyksissä.