Tule osaksi maailman parasta tiimiä!

Oletko sinä se puuttuva lenkki?

Monipuolisia mahdollisuuksia

Havenin toimenkuvaan kuuluu videotuotannot, tapahtumatekniikka, toimistotyöt, treenikämppien rakentaminen ja huoltotyöt. Toimistomme sijaitsee Salossa ja keikkatöitä suoritetaan pääosin eteläisen suomen alueella.

Haven on siitä erityisen mukava työpaikka, että tapahtumien kausiluonteisuus antaa työnkuvalle mahdollisuuden muuttua mukana, tuo aina jotain uutta ja pitää työn jatkuvasti innostavana.

Avoimet työpaikat

Hyviin töihin tarvitaan hyviä ihmisiä. Pääasia ei ole kokemus, koska kaikkeen saa tukea ja opastusta. Pääasia on into, omistautuminen ja luotettavuus. Ammattitaito luodaan yhdessä ahkeralla tekemisellä.

Videokuvaajan työnkuvaan kuuluu videokameran ja oheislaitteiden käyttäminen. Videointien kohteena ovat yleensä urheilutapahtumat. Tapahtumista tuotetaan suoria lähetyksiä.

Työ on viikonloppupainotteista ja samalla pääseekin näkemään eri paikkakuntia. Työhön kuuluu yksinään kuvattavia tapahtumia ja välillä monikameratuotantoja.

Työhön opastetaan ja tuki on aina saatavilla. Ajokortti ja oma auto on tarpeen, sillä kuvauskeikat ovat aina eri paikoissa.

Monikameraohjaus tapahtuu pääsääntöisesti Salon etätarkkaamolta käsin. Työt ovat suoria lähetyksiä urheilutapahtumista.

Tarvitaan näkemystä sujuvan ohjelmakokonaisuuden ohjauksesta, sekä riittävästi intoa ja energiaa.

Työ on viikonloppupainotteista. Työhön opastetaan, yhdessä tehdään ja tiimi on aina tukena.

Myyntityö koostuu videotuotantojen yhteistyökuvioiden ja kumppanuuksien neuvotteluista. Toimistotilat sijatsevat Salossa, jossa tiimi on tukenasi. 

Jätä hakemus

Huom! Ei välilyöntejä. Käytä muotoa +3581234567

Yhteystiedot

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Pistä viestiä tai tule kahville.