Mainospaikat ja aineisto-ohjeet

Havenin tuottamien lähetysten yhteydessä voi mainostaa. Olemme määritelleet mainospaikat ja näille aineisto-ohjeet.

Mainospaikat

Pääyhteistyökumppaneiden brändivideot

Kaikille tapahtuman pääyhteistyökumppaneille on varattu tapahtuman yhteyteen mainospaikka 5 sekunnin mittaiselle brändivideolle.

Brändivideot esitetään paraatipaikoilla aina mainoskatkojen alussa ja lopussa. Lähteyksissä on mainoskatko noin tunnin välein ja yhden lähetyksen aikana esitetään keskimäärin 10 mainoskatkoa.

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneille tarkoitetut mainospaikat ovat tapahtumakohtaisia, eika niitä esitetä muiden tapahtumien yhteydessä.

Mainospaikat brändivideoille sisältyvät tapahtuman järjestäjän kanssa tehtyyn sopimukseen. Mainospaikkoja voi olla maksimissaan 5 kpl / lähetys.

Mainoskatkomainokset

Tuotamme vuosittain satoja suoria lähetyksiä. Lähetyksissämme on mainoskatko noin tunnin välein ja yhden lähetyksen aikana esitetään keskimäärin 10 mainoskatkoa. Mainosvideon pituus voi olla 10-30 sekuntia, sopimuksesta riippuen.

Mainokselle on mahdollista luoda pitkäkestoisia kampanjoita. Mainosvideo esitetään kampanjan ainaka kaikkien tuottamiemme lähetysten yhteydessä sovitun ajanjaksin ajan.

Kampanjat ovat erikseen ostettavissa. Tiedustele tarkemmat yksityiskohdat ja hinnasto myynniltämme.

Aineisto-ohje

Videoaineistot:

 • Videon tiedostomuodot: MP4 tai MOV (H.264)
 • Videon koko: 1920 x 1080 pikseliä
 • Videon pituus: pääyhteistyökumppanin brändivideo 5 sekuntia, mainoskatkovideo 10-30 sekntia
 • 50 kuvaa sekunnissa
 • +2 sekuntia mustaa loppuun
 • Stereo audio 44.1 kHz tai 48 kHz
 • Äänentasot: EBU R128 -standardin mukaisesti -23 LUFS
 • Videon bittivirta (bitrate): 8000-16 000 kbps
  Audion bittivirta (bitrate): 384 kbps
 • Tekijänoikeusvapaa video- ja ääniraita

 

Mikäli toimitetun aineiston formaatti poikkeaa ohjeistuksesta, voimme suorittaa puolestanne aineiston muokkaamisen lähetykseemme soveltuvaksi. Muokkauksen hinta on 75 € / h +alv.

Jos mainosaineisto puuttuu kokonaan, katso lisätietoja kohdasta irtoaineistot ja suunnitteluapu.

Irtoaineistot

 • Logot ja kuvakkeet vektoroituna .ai, .pdf tai .eps -tiedostona. Tekstit muutettuna poluiksi tai toimita käytetyt fontit materiaalien mukana. Mikäli Vektoroimuotoiset aineistot evät ole mahdollista, toimita tasot sisältävänä avoimena Photoshop -tiedostona tai korkearesoluutioisena .png, .tiff, .jpg -tiedostona.
 • Valokuvat korkearesoluutioisina .tiff tai .jpg -tiedostoina.
 • Teksiaineistot voi toimittaa meille sähköpostilla tai Word -dokumenttina.
 • Huomioi tekijänoikeudet. Toimittamiesi aineistojen julkaisuun on oltava lupa.

Aineistojen toimittaminen

Suosittelemme toimittamaan aineistot ensisijaisesti pilvitallennustilan välityksellä (One Drive, Google Drive, Dropbox) tai WeTransfer -latauspalvelun kautta osoitteessa https://haven.wetransfer.com

Mikäli aineistojen tiedostokoko mahdollistaa, voimme vastaanottaa niitä myös sähköpostitse osoitteeseen aineistot@haven.fi

Aineistot tulee toimittaa viimeistään 14 kokonaista arkipäivää ennen kampanjan alkamista ellei toisin ole sovittu. Tämän jälkeen toimitettujen aineistojen käsittelystä tuntiveloitukseen lisätään +50 % kiirelisä. Normaalien työaikojen ulkopuolella tehdystä erityisen kiirreellisten aineistojen käsittelystä tuntiveloitukseen lisätään + 200% kiirelisä.

Suunnitteluapu

Mikäli yritykselläsi ei ole valmista mainosta, voimme auttaa sellaisen valmistuksessa. Toimita meille irtoaineistot ja me valmistamme sinulle mainosaineiston.

Irtoaineistoja voivat olla muun muossa logo, kuvakkeet, valokuvat, videoklipit sekä tekstiaineistot. Tarvittaessa voimme hyödyntää myös esimerkiksi nettisivuiltasi löytyviä aineistoja.

Suunnittelun ja editoinnin hinta:
75 € / h + alv.

Yhteystiedot

Palvelemme mielellämme!

Tiimimme auttaa sinua kaikissa mainontaan ja mainosten tekemiseen liittyvissä kysymyksissä.