Asennamme ja huollamme AV-laitteistoja yritysten ja julkitilojen tarpeisiin

Toteuttamme pitkäikäiset ja toimivat av-ratkaisut perinteisten sisätila-asennusten lisäksi haastaviinkin kohteisiin kuten esimerkiksi maneeseihin ja ulkotiloihin.

Toimiva AV-ratkaisu perustuu asiantuntevaan kartoitukeen.

Ennen asennusta kartoitamme aina huolellisesti tilan ja käyttöympäristön tarpeet ja haasteet. Kartoitus mahdollistaa optimaalisen laite- ja hallintakokoonpanon valinnan. Käyttötarkoitukseen sovitettu asennus pidentää laitteiston ikää, parantaa päivittäistä käyttömukavuutta ja tuo toimintavarmuutta. 

Asennamme AV-laitteistoja myös haastaviin kohteisiin

Toteutamme laiteasennuksia myös haastaviin kohteisiin kuten maneeseihin ja ulkotiloihin. Tämän kaltaiset lämpötilavaihteluiden ja säiden armoilla olevat kohteet vaativat asennukselta ja laitteistolta erityisiä ominaisuuksia. Kauttamme saat toimivat ratkaisut jotka toimivat!

Säännöllinen huolto pitää laitteiston toimintakuntoisena pitkään

On laitteisto ja sen asennus miten laadukas tahansa, kulumista ja vanhenemista tapahtuu aina. Huoltopalvelumme avulla varmistat, että saat muistutuksen ajankohtisista huolloista, joita laitteistosi kulloinkin kaipaa. Säännöllisen huollon ansiosta laitteisto pysyy toimintakuntoisena pidempään ja tuo stressitöntä käyttömukavuutta laitteistoa käytettäessä.