Koulutus- ja luentotilaisuuksien tekniset toteutukset

Laadukas ja oikein mitoitettu laitteisto osaavan henkilökunnan käyttämänä varmistaa koulutus- ja luentotilaisuuden miellyttävän seuraamisen. Toteutamme pienten ja keskisuurten puhe-, koulutus- ja luentotilaiusuuksien äänet ja valaistukset vuosien kokemuksella. Tilaisuudet on myös mahdollista videoida suorana etäyleisölle ja/tai tallentaa myöhempää käyttöä varten.

Toimiva ja laadukas audio parantaa kuuntelukokemusta

Audio on koulutus- ja luentotilaisuuksissa erittäin tärkeä elementti. Ammattitaitoisesti toteutetuilla audioratkaisuilla varmistamme aina, että puhe kuuluu selkästi ja kuulijat saavat mahdollisimman hyvän kuuntelukokemuksen.

Valaistuksella tunnelmaa

Vaikka tilaisuus olisi toteutukseltaan yksinkertainenki, on valaistuksella suuri merkitys. Valaistuksella luodaan tunnelmaa ja ohjataan yleisön huomiota oleelliseen. Oikein toteutetulla valaistuksella varmistetaan puhujien selkeä  erottuminen ja tilaisuuden luonteeseen sopiva tunnelma. 

Videointipalveluilla parempi kattavuus

Kaikki halukkaat eivät välttämättä pääse tapahtuma-aikana paikalle. Videoitavan livelähetyksen avulla tapahtumaan voi ottaa osaa myös etäyhteyden päästä. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia tavoittaa uutta kuulijakuntaa ja saada tapahtumalle kattavampi näkyvyys. Tapahtuman tallentaminen on myös mahdollista tulevaa käyttöä varten.